DUURZAAMHEID

Geïnteresseerd in inventieve ontwerpoplossingen en gespecialiseerd in energieneutrale bouwconcepten, zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als architect. Middels intelligente afwegingen rond functionaliteit, maakbaarheid, energie- en milieubelasting, onderhouds- en kostenaspecten, dragen we bij aan de totstandkoming van duurzame gebouwen.
 
ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS heeft een positieve en praktische visie op duurzaamheid. Duurzaam bouwen biedt kansen op het gebied van comfort, financiën en milieu. Voor ons is duurzaamheid geen modewoord maar een intrinsieke benaderingswijze, die een integrale aanpak vergt.
Met kennis van en ervaring met zowel bouwkundige als installatietechnische aspecten, komen we tot optimale, duurzame ontwerpoplossingen. Onafhankelijkheid van externe energiebronnen en toepassing van herbruikbare en natuurlijke materialen, maakt duurzame gebouwen tot intelligente gebouwen.
 
ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame gebouwen en ondersteunt opdrachtgevers bij de keuzes die hierin gemaakt kunnen worden. We investeren voortdurend in het uitbreiden van onze kennis op dit gebied en gaan samenwerkingsverbanden aan met diverse partijen met eenzelfde ambitie. Er zijn diverse methoden om de milieuprestaties van een gebouw meetbaar te maken. We hebben aantoonbare ervaring met BREEAM certificering en beschikken over BREEAM-experts binnen onze organisatie.

De onderscheiding met een internationale ‘BREEAM-award’ voor het kantoorgebouw van Geelen Counterflow toont aan dat we in staat zijn tot het uiterste te gaan bij het realiseren van werkelijk duurzame gebouwen.

ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS

Louis Eijssenweg 8
6049 CD Herten-Roermond

info@architectenbouwmeesters.nl

Rob Wolfs: 06 147 954 69
Ron Hochstenbach: 06 139 930 60

WWW.ARCHITECTENBOUWMEESTERS.NL
 

website door Sparkybag