PROFIEL

ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS werkt vanuit een compacte en flexibele organisatie voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw. We verrichten een breed scala aan bouwkundige werkzaamheden vanaf het initiatief tot aan de realisatie van een gebouw.

Ons conceptuele denkvermogen, gepaard met een praktische en oplossingsgerichte houding, stelt ons in staat om vanuit een gedegen bouwkundig vakmanschap een uitgesproken en doelmatig antwoord te geven op iedere unieke situatie.

Met een open, luisterende houding en vanuit loyaliteit aan de wensen van de opdrachtgever, gaan we op zoek naar schijnbaar vanzelfsprekende oplossingen. Onze kracht ligt in het raken van de juiste snaar in een complex van aanleidingen en omstandigheden.
 
ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS opereert vanuit de overtuiging dat de architect een klantgerichte en dienstverlenende rol dient te spelen. Als spil in het bouwproces vraagt dit om een intens inlevingsvermogen in specifieke wensen en factoren.
 
Met veel passie ontwikkelen wij ruimtelijke concepten waarin de gebruiker centraal staat. Functionaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid, ruimtelijkheid en lichtinval zijn speerpunten in al onze ontwerpen.
 
Onze toewijding aan het bouwkundig detailleren vormt de basis voor het realiseren van een uitgesproken doch ingetogen architectuur.

ARCHITECTEN EN BOUWMEESTERS

Louis Eijssenweg 8
6049 CD Herten-Roermond

info@architectenbouwmeesters.nl

Rob Wolfs: 06 147 954 69
Ron Hochstenbach: 06 139 930 60

WWW.ARCHITECTENBOUWMEESTERS.NL
 

website door Sparkybag